Delta säljer KUBERG och OSET elektriska motorcyklar och FOX cykelkläder. 
ELMC Kuberg FREERIDER

ELMC Kuberg FREERIDER

KF-freerider
Superlätt, stryktålig och exceptionellt kraftfull – denna snabba, roliga elmotorcykel är perfekt för såväl nybörjare som erfarna förare, tonåring och vuxen. Åkning handlar om fart och kraft men även design, därför är utseendet på vår Freerider lika maxad som dess prestanda.

Den 8kw starka och borstlösa motorn ihop med ett inovativt 22Ah batteri ger dig upp till 1 timmas körning, i full fart!

44 995:-


ELMC Kuberg CROSS 0-16

ELMC Kuberg CROSS 0-16

KC-0-16
Kuberg Cross världens första Elektriska Cross motorcykel för barn mellan 5-12 år! Den gedigna konstruktionen klarar förarvikter ända upp till 100kg, vilket innebär mängder av nöje för hela familjen. Såväl barn som ungdom samt den fartglada föräldern kan vara med och dela det roliga.

13 995:-


ELMC Kuberg START

KS-3-6
Drömmaskinen för 3-6 åringar där alla delar har designats av Kuberg för att passa yngre förare. En eldriven barnmotorcykel ger en tyst och avgasfri maskin som kan framföras utan att störa grannarna. Kuberg är en perfekt språngbärda till motorsport och erbjuder även roliga stunder med körning på bana, i trädgården eller på landet.

9 995:-


ELMC OSET 20 ECO

ELMC OSET 20 ECO

oset-20-eco
OSET 20.0 Eco var den första 'nya generationen' OSET, och har utvecklats till en multi-purpose maskin. En perfekt tränings, depå eller trial maskin. Hydrauliska skivbromsar, 48V batteri, 20" hjul, 4x 10 Ah batterier. Lämplig för > 8 år och < 85kg.

21 900:-