Verkstad
För att se vad det kostar med verkstadsarbete måste man välja "läs mer" eftersom flera arbeten har val eller tillval för att visa rätt pris för arbetet samt vad som ingår. Om du inte hittar vad du söker , eller har frågor så svarar vi så klart gärna på dem. Är det upptaget i telefonen så maila till info(at)deltamc.se  

Service

Hos Delta MC kan du serva eller reparera din Cross, Landsvägs MC eller EU moped. Delta MC är auktoriserade för Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki, Peugeot, Reiju och servar även andra märken. Delta MC utför försäkringsreparationer på MC och mopeder. För MC service 1 finns ett fast pris, medan MC service 2 priset varierar beroende på vad som ingår i fabrikantens föreskrifter. Priset nedan är ett riktpris som täcker flera fabrikat. 
Fjädring
Vi servar både dämpare och gafflar, lösa eller på inlämnad MC. Vi hjälper dig med val av fjädrar, justering av häng osv.. För inställning / omshimsning av fjädringskomponenter, begär prisuppgift!
Delta MC är Öhlin-center, KYB, Showa, Race-Tech och WP certifierade. 
Däck
Hos oss kan du köpa däck och däcktillbehör till din MC och vi byter dem så klart om du inte vill göra det själv. Du kan välja däckbyte och däck som artikel i webshopen. När man gör det skickar man med ett önskemål om tid och får då svar via e-post om tid och ev. pris om ditt däck inte finns i listan. Detta gäller både cross och landsväg.
Trimmning, mappning och förgasarjustering
Vi preparerar din 2-Takt eller 4-taksmotor efter behov. Även justering av motorstyrsystem på de fabrikat vi är auktoriserade görs i vår verkstad. Förgasare både av gammal och ny typ kan du få hjälp med hos Delta. 
Motorjobb
Du kan lämna både lös motor eller hela MC/Cross för motorreparation. Vi provkör inte lösa motorer. I det fasta priset ingår jobbet men inga delar. 
Strypning
På vissa fabrikat kan vi utföra strypning med intyg. Så klart kan vi även strypa din cross om det behövs på grund av barnens ålder eller erfarenhet.

Presentkort
finns som 500, 1000 Sek